Doe mee met
Ties & Pim

HET VERHAAL

Broers Pim (13) en Ties (11) staan centraal in de KiKa Korte Broek campagne. Ties kwam vorig jaar in actie voor zijn grote broer, die op 4- jarige leeftijd leukemie kreeg. Pim is genezen maar kreeg late effecten door zijn behandeling. Zoals hersenletsel en Gilles de la Tourette. “Kinderkanker stopt niet na de behandeling. Ik wil dat mensen dat weten”, zegt Pim.   

“Heel Nederland moet meedoen met KiKa Korte Broek en geld ophalen”, vult Ties aan. “We hopen daarmee dat alle kinderen beter worden, zonder nare bijwerkingen. En dat meer mensen bewust worden over de ziekte.”  

HEEL NEDERLAND IN ACTIE

Ties en Pim roepen iedereen op om met ze mee te doen. En ze doen dat niet alleen. Samen met onze KiKa vrienden Jan Joost van Gangelen, Sterre van Wijlen, Kim Lammers, Dolores Leeuwin, Özcan Akyol, Jasper Demollin en Kim Schoenmaker dagen ze iedereen uit om in korte broek over straat te gaan. 

Doe jij met ze mee? Trek tussen 19 en 23 december je korte broek aan. Daag jouw vrienden, familie en collega's uit om hetzelfde te doen. Haal zoveel mogelijk sponsorgeld op of steun de actie van een ander. Samen maken we het verschil voor kinderen met kanker.   

DONEER DIRECT

Trek ook je korte broek aan!

Challenge voor scholen!

Praktische informatie

Kan ik ook alleen meedoen?
Zeker! Je kunt een eigen sponsorpagina aanmaken en je laten sponsoren voor KiKa. Wie weet inspireert jouw actie ook anderen en doen ze met je mee!
Hoeveel sponsorgeld moet ik ophalen?
Je hoeft geen minimaal sponsorbedrag op te halen. Maar jij gaat toch ook voor een prachtig sponsorbedrag?
Zijn er tips voor het ophalen van sponsorgeld?
We hebben alvast een aantal leuke tips op een rijtje gezet. Klik hier om ze te bekijken. Daarnaast adviseren we je om jouw actiepagina te delen met iedereen die je kent. Zo komt jouw mooie actie voor KiKa bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht!
Tot wanneer kan ik meedoen?
KiKa's korte broeken actie loopt van 19 t/m 23 december. Maar je mag natuurlijk ook langer in korte broek lopen! Hoe eerder jij een actiepagina aanmaakt, hoe meer tijd je hebt om sponsors te zoeken! Een actiepagina aanmaken kan t/m 24 december.
Wat zijn de voorwaarden?
Maak jij een Korte Broeken actiepagina aan? Dan ga je akkoord met deze voorwaarden.
Hoe ontvang ik de KiKa Kerstsokken?
De KiKa Kerstsokken zijn te bestellen via onze webshop!

Koop de sokken hier!

HEB JE VRAGEN? BEKIJK DE VEELGESTELDE VRAGEN HIER OF NEEM CONTACT MET ONS OP. DAT KAN VIA KORTEBROEK@KIKA.NL OF 020-3458535. WE HELPEN JE GRAAG VERDER!

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen