KiKa Korte Broek 2023

KiKa Korte Broek 2023Dit was KiKa Korte Broek 2023! Vijf dagen lang in korte broek voor kinderen met kanker. Wat een fantastische week was dit!


Ontzettend bedankt allemaal!

Foto's 2023

Over KiKa Korte Broek

Praktische informatie

Wanneer is KiKa Korte Broek?
KiKa roept iedereen op om van 18 t/m 22 december een korte broek aan te trekken.
Waarom een korte broek?
Een korte broek in de winter valt op waardoor je laat zien dat je kinderen met kanker niet in de kou laat staan. Wedden dat je wordt aangesproken op straat? Dan kan je mooi vertellen waar je dit voor doet. Zet je beste beentje voor en trek aan die korte broek. Zo helpen we samen kinderkanker de wereld uit.
Kan ik meedoen met een groep?
Zeker! Alleen meedoen is leuk maar met een groep meedoen is nog véél leuker. Je kan een teampagina aanmaken of aansluiten bij een bestaand team. Doe bijvoorbeeld mee met jouw klas of roep je hele school op om in actie komen. Ook als bedrijf is het superleuk om mee te doen aan KiKa Korte Broek. 

In het aanmeldformulier spreekt het voor zich. Maak een nieuw team aan of sluit je aan bij een team. 
Hoeveel geld moet ik ophalen?
KiKa is blij met alle donaties. Groot en klein. Je hoeft dus geen minimaal bedrag op te halen. Maar jij gaat toch ook voor een prachtig sponsorbedrag?
Zijn er tips en tricks voor het ophalen van sponsorgeld?
We hebben alvast een aantal leuke tips op een rijtje gezet. Klik hier om ze te bekijken. Kom jij in actie met je school? Download dan het activatiepakket met handige tips en tricks, superhandig voor jouw juf of meester!  
Tot wanneer kan ik meedoen?
De actie loopt af op 22 december. Een actiepagina aanmaken kan t/m 24 december.
Wat is het doel van KiKa Korte Broek?
Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar kinderkanker. Jaarlijks krijgen bijna 600 kinderen in Nederland kanker. Gelukkig worden steeds meer kinderen beter. Maar 1 op de 5 redt het niet. 
KiKa steunt onderzoek zodat behandelingen beter worden en ieder kind met kanker geneest in de toekomst. 
Mag ik zelf weten welke dag ik een korte broek draag?
We moedigen iedereen aan om van 18 t/m 22 december in korte broek te lopen. Maar één dag of een hele maand mag natuurlijk ook.  
Zo maken we samen het verschil. 

Staat jouw vraag er niet tussen?

Bekijk alle FAQ's

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen