Hoe werkt het?
Hoe werkt het?


DOE MEE MET PIM EN REIN
Jaarlijks krijgen bijna 600 kinderen in Nederland kanker. Daarvan geneest op dit moment 81%. Dat moet en kán 100% worden. Maar daarvoor is nog veel, kostbaar onderzoek nodig. En jij kan daarbij helpen!

TREK JE KIKA KORTE BROEK AAN
Ga van 20 t/m 24 december in je KiKa Korte Broek naar buiten en laat je sponsoren door iedereen die je kent. Je kunt alleen in actie komen, of samen met familie, vrienden, je klas, de hele school, óf met collega's:

 • Loop van 20 t/m 24 december rond in je korte broek
 • Je mag zelf kiezen of je één of meerdere dagen mee doet
 • Alleen, samen met vriendjes/vriendinnetjes of zelfs de hele klas
 • Laat je sponsoren voor KiKa omdat jij de kou trotseert in korte broek
 • Haal jij minimaal €100,- sponsorgeld op? Dan krijg je van ons de speciale KiKa Kerstmuts!
 • Deel een foto van jezelf in korte broek op socials met #kikakortebroek

 • ALLEEN DONEREN 
  Trek jij je korte broek liever pas in de zomer weer aan, maar wil je de actie wel steunen? Dat kan natuurlijk ook. Maak via deze knop een mooie donatie over. Samen maken we het verschil!

  DONEER DIRECT SPONSOR ACTIEVOERDER 

  Praktische informatie

  Kan ik ook alleen meedoen?
  Zeker! Je kunt een eigen sponsorpagina aanmaken en je laten sponsoren voor KiKa. Wie weet inspireert jouw actie ook anderen en doen ze met je mee! In dat geval kun je ook een teampagina aanmaken, waar andere actievoerders zich bij aan kunnen sluiten. Als jij je bij een ander team aan wil sluiten, kan dat eenvoudig door via het aanmeldformulier het team te selecteren waar jij je bij wil aansluiten.
  Hoeveel sponsorgeld moet ik ophalen?
  Het is niet verplicht om sponsorgeld op te halen. Iedereen kan meedoen om aandacht te vragen voor alle kinderen die met kanker te maken hebben. Haal jij wel sponsorgeld op omdat je de kou gaat trotseren voor deze kinderen? Weet dan dat je bij € 100,- op je sponsorteller de speciale KiKa Kerstmuts kado krijgt! Zet hem op!
  Zijn er tips voor het ophalen van sponsorgeld?
  We hebben alvast een aantal leuke tips op een rijtje gezet. Klik hier om ze te bekijken. Daarnaast adviseren we je om jouw actiepagina te delen met iedereen die je kent. Zo komt jouw mooie actie voor KiKa bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht!
  Tot wanneer kan ik meedoen?
  KiKa Korte Broek is van 20 t/m 24 december. Hoe eerder jij een actiepagina aanmaakt, hoe meer tijd je hebt om sponsors te zoeken! Een actiepagina aanmaken kan t/m 24 december.
  Wat zijn de voorwaarden?
  Maak jij een Korte Broeken actiepagina aan? Dan ga je akkoord met deze voorwaarden. Vraag je ouders wel even om toestemming. Misschien kunnen ze je wel helpen met de actie, willen ze je sponsoren, of misschien trekken ze ook hun korte broek aan ;-).
  Hoe ontvang ik de KiKa Kerstmuts?
  Zodra er €100,- op jouw persoonlijke teller staat, wordt de KiKa Kerstmuts zo snel mogelijk naar je opgestuurd! Iedere actievoerder krijgt maar één muts. 

  Staat jouw vraag er niet tussen?

  Bekijk alle FAQ's

  Cookievoorkeuren

  Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

  Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

  Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen