Doe mee met Pim en Rein 
Doe mee met Pim en Rein 


HET VERHAAL
Pim vertelt dat toen zijn vriend Rein vorig jaar ziek werd en opeens niet meer op school kwam, hij iets wilde doen waardoor hij toch iedere dag even aan hem dacht. “Dus ging ik in de kou in mijn korte broek naar school!”. De school van Pim en Rein besloot ook mee te doen. En in de laatste week voor de kerstvakantie gingen alle leerlingen en docenten van basisschool De Zonneboom uit Doetinchem in een korte broek naar school. Daarmee haalden zij maar liefst € 14.110,00 op voor onderzoek naar kinderkanker.

REIN IS ER DIT JAAR OOK BIJ
Gelukkig gaat het inmiddels heel goed met Rein. Hij is klaar met de behandelingen en kan weer naar school. En daarom komt Rein dit jaar sámen met Pim in actie voor KiKa! Samen trekken zij van 20 tot en met 24 december hun korte broek weer uit de kast. Om aandacht te vragen en geld op te halen voor kinderen met kanker.  

VOOR ALLE KINDEREN
Pim en Rein roepen álle kinderen in Nederland op om met ze mee te doen dit jaar! Dus, trek jij tussen 20 en 24 december ook je korte broek aan? Iedereen die € 100,00 sponsorgeld of meer ophaalt, krijgt de speciale KiKa Kerstmuts kado!

EN ZEKER OOK VOLWASSENEN
Als volwassene kun je natuurlijk niet achterblijven. Daarom roept KiKa ook allle volwassenen op om mee te doen. Hoe? Trek op 23 december je korte broek aan en daag zoveel mogelijk familie, vrienden en collega's uit om hetzelfde te doen. Sponsor jezelf of steun de actie van een ander. Samen maken we het verschil.

DEEL JOUW OUTFIT
Vergeet op de 23e niet jouw outfit te delen via social media en deel daarbij de donatielink naar jouw actiepagina en de hashtag #kikakortebroek.

Laten we er samen een nog groter succes van maken!  

DONEER DIRECT

Trek ook je korte broek aan!

Challenge voor scholen!

Praktische informatie

Kan ik ook alleen meedoen?
Zeker! Je kunt een eigen sponsorpagina aanmaken en je laten sponsoren voor KiKa. Wie weet inspireert jouw actie ook anderen en doen ze met je mee!
Hoeveel sponsorgeld moet ik ophalen?
Je hoeft geen minimaal sponsorbedrag op te halen. Haal jij €100,- sponsorgeld op? Geweldig! Dan krijg je van ons de speciale KiKa Kerstmuts!
Zijn er tips voor het ophalen van sponsorgeld?
We hebben alvast een aantal leuke tips op een rijtje gezet. Klik hier om ze te bekijken. Daarnaast adviseren we je om jouw actiepagina te delen met iedereen die je kent. Zo komt jouw mooie actie voor KiKa bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht!
Tot wanneer kan ik meedoen?
KiKa's korte broeken actie loopt van 20 t/m 24 december. Hoe eerder jij een actiepagina aanmaakt, hoe meer tijd je hebt om sponsors te zoeken! Een actiepagina aanmaken kan t/m 24 december.
Wat zijn de voorwaarden?
Maak jij een Korte Broeken actiepagina aan? Dan ga je akkoord met deze voorwaarden.
Hoe ontvang ik de KiKa Kerstmuts?
Heb jij €100,- opgehaald? Geweldig! De KiKa Kerstmuts komt zo snel mogelijk met de post jouw kant op!

Staat jouw vraag er niet tussen?

Bekijk alle FAQ's

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen